Keizersgracht 515T, Amsterdam
Gelegen aan één van de vier hoofdgrachten in Amsterdam, tussen de Leidsestraat en de Nieuwe Spiegelstraat mogen wij u deze 2-kamer woning van circa 50m2 op de vierde en tevens bovenste verdieping van een luxueus appartementencomplex aanbieden.

Meer informatie

Singel 109L, Amsterdam
Op fantastische locatie in hartje centrum gelegen 2/3-kamerappartement op de derde verdieping met berging op de begane grond en separate inpandige fietsenstalling.

Meer informatie

Amundsenweg 22-3, Amsterdam
Aan rustig pleintje gelegen ruim en gemoderniseerd 4-kamer appartement (ca. 70 m²) op de bovenste (4de) verdieping in een goed onderhouden complex en uitzicht op de fraaie binnentuin.

Meer informatie

Lucellestraat 25-3, Amsterdam
Licht drie kamer appartement op de derde en tevens bovenste verdieping van goed onderhouden complex, gelegen op loopafstand van het vernieuwde Bos & Lommerplein waar zich diverse winkels, restaurants en voorzieningen bevinden.


Meer informatie

Zeeburgerdijk 582 , Amsterdam
Modern afgewerkt 4-kamerappartement van ca. 92 m2 gelegen op de eerste etage van een fraai wooncomplex uit 2000. De woning is recent onderhanden genomen, de puntjes zijn op de spreekwoordelijke "i" gezet en je kunt direct verhuizen !


Meer informatie

Linnaeusparkweg 230 -II 1098 ER Amsterdam
Fantastisch en zeer licht 4-kamerappartement ( 75 m2) met 2 balkons (oost en west) in een sfeervol 50-jaren appartementengebouw gelegen op de 2e en tevens hoogste verdieping.

Meer informatie

Tweede Weteringdwarsstraat 57D, Amsterdam
Wonen op een rustige plek in het centrum van Amsterdam, midden in de Weteringbuurt. Het appartement is 64m² en ligt op de 3e en 4e etage van een kleinschalig appartementencomplex. Het appartement is gelegen tussen de Spiegelgracht en de Vijzelgracht en nabij het Leidseplein met gezellige restaurants, diverse winkels en openbaar vervoer voorzieningen.

Meer informatie

Tidorestraat 199, 1095KV  Amsterdam

Aan een van de grootste pleinen van Amsterdam, het Sumatraplantsoen, ligt dit appartement. Het appartement is gesitueerd op de 4e etage van het appartementencomplex (met lift) en kijkt uit over het plein. De Tidorestraat loopt van oost naar west en kruist het plein met een breed fietspad.

Meer informatie