Tidorestraat 199 

 

Aan een van de grootste pleinen van Amsterdam, het Sumatraplantsoen, ligt dit appartement. Het appartement is gesitueerd op de 4e etage van het appartementencomplex (met lift) en kijkt uit over het plein. De Tidorestraat loopt van oost naar west en kruist het plein met een breed fietspad.

Op loopafstand van de gezellige Dappermarkt, de Javastraat en de Van Swindenstraat met vele soorten winkels, toko's en lekkernijen van over de hele wereld. De twee parken – het Flevopark en het Oosterpark – en het Sumatraplantsoen samen geven een pracht aan groen en ruimte. De buurt is fietsvriendelijk met vrijliggende fietspaden naast de hoofdwegen. Dichtbij is het treinstation Muiderpoort en voldoende ander openbaar vervoer, tram en bus. In enkele minuten bereikt u de binnenstad en met de auto bent u zo op de ringweg A10.

Via de overdekte entree met het bellentableau en de brievenbussen stapt u op de begane grond binnen in een goedverzorgd trapportaal alwaar een trap èn een moderne lift met automatische schuifdeuren toegang verschaft tot de bovengelegen etages.
De bergruimte bevindt zich op de begane grond met een extra toegangsdeur aan de zijde van het Sumatraplantsoen.

Overige verdiepingen
Op de woonetage komt u binnen in de hal waar voldoende plaats is voor garderobe. In de gang bevindt zich het toilet met fonteintje en één deur verder een grote ruimte voor de CV-installatie.
De woonkamer is gelegen aan de zonnige westzuidwest zijde, met een heerlijk balkon over de volle breedte. Een doorgang naar de woonkeuken maakt de woonruimte extra groot en ruimtelijk. De hoekkeuken is voorzien van een koelkast, oven en praktische Amsterdamse vaatwasser. Het werkblad biedt voldoende werkruimte en de kasten en lades veel bergruimte. De woonkeuken is zo groot dat er gemakkelijk vier personen aan tafel kunnen.
In de hoek van de woonkamer is een bergruimte cq. bijkeuken/voorraadruimte gesitueerd, daarmee heeft dit appartement veel extra interne ruimte.

De badkamer is voorzien van tegels rondom en heeft een douche met mengkraan, een wastafel en de wasmachineaansluiting.

De slaapkamers zijn aan de achterzijde van de woning en zijn elk groot genoeg voor het plaatsen van een tweepersoons bed. In de kleine kamer staat nu een groot bed en een grote kast en wordt dan ook als hoofdslaapkamer gebruikt. De grote slaapkamer is momenteel in gebruik als kantoor en muziekruimte, voorzien van twee grote bureaus, kasten en een elektrische piano en dan is de kamer nog steeds ruim.

Balkon
Het balkon aan de woonkamer over de volle breedte is ruim genoeg voor een paar stoelen en een tafeltje om te genieten van het uitzicht op het plein. De zon schijnt de gehele middag lekker op balkon en maakt het daar goed toeven.
Het balkon is voorzien van houten vlonders voor een natuurlijke en zomerse sfeer.

Bijzonderheden
Het appartement heeft een keurig trapportaal en een moderne lift met automatische schuifdeuren. Het balkon en de twee slaapkamers zorgen voor een heerlijk ruimtelijk appartement met echt veel ruimte door een extra interne bijkeuken/voorraadruimte.

De actieve Vereniging van Eigenaren zorgt voor het gehele gebouw en de 28 appartementen. De leden worden nauw betrokken en hebben een goede betalingsmoraal. De VvE heeft een gedegen Meerjaren-onderhouds-plan, een passende begroting en nette jaarrekeningen. Kortom een gezonde VvE.

- bouwjaar 1991
- 3 kamers
- zonnig balkon
- moderne lift
- bijkeuken/voorraadruimte
- gezonde VvE

    Omschrijving