Keizersgracht 515/T

 
 

Gelegen aan één van de vier hoofdgrachten in Amsterdam, tussen de Leidsestraat en de Nieuwe Spiegelstraat mogen wij u deze 2-kamer woning van circa 50m2 op de vierde en tevens bovenste verdieping van een luxueus appartementencomplex aanbieden.

Dit fraaie en zeer goed onderhouden appartement geniet uitzicht over de binnentuin. Het complex beschikt over een lift.

Indeling
Via de statige entree met marmeren vloeren bereikt u met de lift de 4e verdieping. De entree bevindt zich aan het atrium. Het atrium is geschikt om als buitenruimte te gebruiken en verschaft via de voordeur toegang tot de hal. De hal leidt naar de comfortabele woonkamer met open L-keuken. De twee raampartijen en lichtkoepel zorgen voor veel lichtinval en uitzicht op de rustige keurtuinen.

Aan de eveneens rustige atriumzijde is de slaapkamer gelegen met aangrenzend de badkamer, welke voorzien is van een wastafel, een ligbad met douche en vloerverwarming.

Vanuit de hal is het toilet met fontein bereikbaar.

Dit smaakvol afgewerkte appartement is geheel voorzien (m.u.v. de badkamer) van een fraaie eiken houten plankenvloer.

Het appartement beschikt tenslotte over een eigen ruime berging in de onderbouw.

De woning maakt deel uit van het gebouw Keizersgracht 515 en 517 te Amsterdam. De vereniging wordt professioneel beheerd. De servicekosten bedragen circa € 78,- per maand.

De woning is gelegen in hartje centrum van Amsterdam, nabij het Spiegelkwartier. De Spiegelstraat met vele winkels in kunst en antiek, het Rijksmuseum en Vondelpark. Op loopafstand treft u tal van winkel- en uitgaansgelegenheden, evenals het openbaar vervoer (diverse bus- en tramlijnen).

Kenmerken
- lift
- video-intercom
- rust en privacy
- gerenoveerd in 1996
- goed onderhouden
- eigen grond
- eigen berging


 

    Omschrijving